Selfiecam Galleri

Vill du se fler bilder?

Om du vill se fler exempel på bilder utöver de ovan i Selfiecam-galleriet kan du besöka vår Instagram-profil @ selfiecam.dk. Vi vill verkligen se de roliga stunderna du har med Selfiecam, så ta oss äntligen om du delar dina bilder på sociala medier.

Hur man får de bästa bilderna

Den här korta guiden ska hjälpa dig att ta de bästa bilderna med din Selfiecam. Först och främst rekommenderar vi att Selfiecam placeras så att den fotograferar mot en vägg så att bilderna får en snygg bakgrund. Detta ger också de bästa bilderna när det gäller ljus. På bilderna under Selfiecam-galleriet har vår guldbakgrund bland annat dekorerats. Hitta detta på denna sida under tillbehör.

Det tar sällan lång tid från det att gästerna kommer in i rummet tills Selfiecam får den första uppmärksamheten. Det blir både roligare att ta bilderna, men också att se dem i efterhand, om det finns möjlighet att också använda mycket rekvisita på bilderna. Hitta rekvisita som passar ditt sällskap här.

Dessutom rekommenderar vi att Selfiecam placeras 1-1,5 meter från väggen. Detta säkerställer att gästerna är på det mest optimala avståndet för att ta selfies, och att du får några riktigt skarpa bilder. Selfiecam kan ta bilder i både ljusa och mörka rum. Selfiecam kommer ofta att ställa in sig själv korrekt. Om du behöver ändra inställningar kan du läsa mer om det på vår guidesida där det finns en steg för steg guide till alla inställningar.